TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Op 23 april hadden we een gezellige sleuteldag op het Janssenplein, waar naast de nieuwe Gelre vlaggen nu ook de nieuwe TAN-beachflag wapperde. Vanaf 11:00 druppelde iedereen binnen en de sleutelhandjes gingen nog niet direct wapperen, want Jaqueline had goed voor de inwendige mens gezorgd. Dus eerst werd er lekker gegeten en moed ingedronken. Daarna waren we er klaar voor. Bij Erik werd gezocht naar de oorzaak van de brand in zijn luchtfilter. Vervolgens had hij een finaniƫle meevaller, omdat er nog geld in de klomp op zijn spatbord bleek te zitten.

Intussen was ook Tom van Zutphen gearriveerd in zijn net gerestaureerde 11 BN uit 1955. Een spannende dag voor hem, het was zijn 1e rit maar alles ging goed. Hij heeft zelf het spuitwerk gedaan, erg netjes!
Jaap ging in wisselende samenstelling rondjes rijden om de oorzaak van een vreemd geluid te determineren. Vervolgens werd er met vertractionde krachten aan mijn linker portierruit gewerkt, die in de 25 jaar dat ik mijn Traction heb nog nooit goed heeft gezeten. Na tig keer de ruit er in en er uit, passen en meten, aanpassen van het raamprofiel, het vervangen van de geleiderubbers en uiteindelijk ook het raammechanisme zit de ruit perfect! Wat begon als een sleutelochtend werd pas om 18:00 afgerond, en het was een bijzonder leuke dag. Huub en Jacqueline dank voor de gastvrijheid en Tractionvrienden dank voor jullie helpende hand!

Groeten,

Tom