TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

 

Van 4 deelnemers werd de Traction kritisch bekeken door de controleurs Joop Zantinge en Herman Lelivelt. Locatie was de werkplaats met hefbrug van Huub Jansen in Weurt /Beuningen. Deelnemers hadden een mail ontvangen met tijdstip waarop ze aan de beurt waren, iedereen was keurig op tijd. Deze dag was ook bedoeld om te checken of een uur voldoende was om de checklist af te werken. Blijkt net te kunnen, moet je wel met 2 controleurs zijn en iemand die de lijst invult. 
Mooie verscheidenheid aan auto’s: van ruim 40 jaar in bezit tot net gerestaureerd en 1000 km op de teller, een "dans sons jus" en weer een andere 11 jaar geleden gerestaureerd en daarna 60.000 km met originele motor. Leuk dat er bij alle auto's toch altijd weer wat onverwachte zaken aan het licht komen, zeer leerzaam voor eigenaar en keurmeesters! Maar op zich waren dit allemaal goed onderhouden voertuigen.
De deelnemers ontvingen een controle rapport met eventuele adviezen.
Dank aan de deelnemers, keurmeesters Joop & Herman en Huub voor beschikbaar stellen werkplaats (en koffie!) Namens de afdeling kregen ze alle 3 een fles Gelre bedankwijn en ook diverse deelnemers waren zeer erkentelijk voor dit initiatief en brachten wat "onder de kurk" mee. 
Al aangemeld voor de tweede sessie nog dit jaar?