TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Afdelingsavond in maart was erg rustig want diverse Gelre-leden waren naar de beurs in Reins. Zaterdag er daar maar liefst 15 ontmoet! Volgend jaar maar weer een busje huren?

Ton de Haan en ondergetekende met Pim in zijn C4 Picasso vrijdag’s al afgereisd, voor ’t eerst door de nieuwe tunnel bij Maastricht, wat een verbetering! Luik blijft druk, rechter Maasoever dan weer de linker… Om 18.30 h ingecheckt bij ons hotel aan de Boulevard. Om 20.00 h hadden we de Gelre-tafel gereserveerd in ‘’ons” bekende restaurant bij de fontein. Daar met 9 personen gezellig gegeten, heel toevallig liep ook ex- Gelre lid - nu in Frankrijk woonachtig - Rob la Rütte daar ook binnen, kleine wereld toch! Na goede nachtrust en ontbijt naar de beurs. Eerst even op de oldtimer P-plaatsen gekeken, altijd interessant, stond maar weinig te koop dit keer! Prachtig lenteweer en druk op de beurs, duurt altijd over voor je binnen bent. E-ticket ingang nu drukker dan via de kassa! Vele bekenden ontmoet uit eigen -en buitenland. Nog steeds veel aanbod, waar het toch allemaal vandaan komt? Nu ook Franse herproduktie van de Kegresse rupsbanden, concurentie voor onze Deense vrienden? Zowaar ook nieuwe grilles voor de 22 CV te koop! Pim vond een setje historische ski’s voor op de imperiaal!

Op de terugreis in Rethel nog even terrasje gepakt en later in België lekker gegeten, tegen 22.00 h weer à la maison, na 2 leuke dagen,