Op vrijdagavond 13 december werd 2019 - zonder problemen - afgesloten met het traditionele Gelre Kerstdiner. Fantastische opkomst van 27 leden / 51 personen, diverse trouwe diner-gangers ontbraken vanwege andere afspraken, autotransport en helaas ook vanwege gezondheid > diegenen beterschap gewenst!

Plaats van handeling was dit keer De Kommensaal te Lathum, een voormalige boerderij > adres heel toepasselijk Koestraat 1, ook weergegeven in het bovenlicht boven de voordeur,

Al voor 18.30 h liep het knusse zaaltje lekker vol, eerst met het welkomstdrankje een uurtje gezellig bijpraten om daarna aan te zitten aan maar liefst 3 heerlijke buffeten: voor -, hoofd - en als het er nog bij kon een dessertgerecht met koffie na! We bleken zowaar ook nog een jarige in ons midden te hebben die NB zijn eigen feestje een dag verzet had om aan dit diner deel te kunnen nemen! Uiteraard werd er voor hem gezongen! Proficiat Bert Zantinge! De traditionele Mutsenfoto bij de kerstboom voor de Bestuurs Kerst & NJ groet werd gemaakt van het bijna voltallige bestuur. Om 23.30 h verliet als laatste de penningmeester – na het betalen, dus zonder af te wassen - het pand! Zeer geslaagde avond!

Volgende wederom gezellige bijeenkomst is de NJ receptie op 12 jan in het Sfeerhuijs te Nijmegen!