TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Tussen 18.00 en 19.00 h kwamen de 38 deelnemers aan ons Kerstbuffet binnen, eerst even gezellig bijpraten met een drankje terwijl de gerechten al werden klaargezet. Buiten naast de Kerstboom stond Erik's traction, hij was als enige met het voertuig gekomen dat ons in feite ooit samengebracht heeft! Chapeau!

Ons sfeervolle boven-zaaltje met uitzicht op de Waal was ook voorzien van Marjan's fraaie traction-sloperij schilderij en nog een beeld van een slanke engel > zeer toepasselijk hier in de Hemel! 


Genoten van de diverse gerechten; na de pompoensoep met brood en salades de keuze uit oa diverse vis - en vlees-gerechten, rode kool, stoofpeertjes, coq-au -vin,  met als dessert zg etagères met allerlei lekkers!

Daarna werd er nog geruime tijd na-geborreld! Er ging een Opkikker-kaart ter ondertekening rond voor Hans Rietveld, normailter met Hanneke altijd present bij het Kerstdiner! Joop Thijssen werd bedankt voor zijn jaarlijkse rosé-proeverij / afdelings middag op de CitroMobile stand!
Uiteraard werd ook de traditionele "mutsen" Kerstfoto weer genomen van het aanwezige Gelre-bestuur, dit keer zowel binnen als buiten!