TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Op de Gelre site staat een fotoverslag en korte film van de In Memoriam rit voor Herman Lelivelt: https://www.tangelre.nl/index.php/verslagen/ritten/203-19-09-2021-memoriam-rit-herman-lelievelt

De afdelingsavond op 8 oktober was wat minder druk bezocht dan anders, maar wel gezellig.

MemoriamOp 9 oktober hebben we afscheid genomen van Kees van der Wees. Er was een flinke delegatie van Gelre aanwezig, die 5 Tractions en een DS hadden meegenomen om een eerbetoon aan Kees te brengen. Bij de ceremonie kreeg ik de gelegenheid een woordje namens TAN te doen, waarin we Kees herdenken als een dierbare clubgenoot die veel voor TAN heeft gedaan. Dit in Memoriam kun je lezen op de Gelre website. Het was een mooi afscheid op een mooie zonnige dag.

Een dag later was het ook prachtig herfstweer en werd de herfstrit Midden & Gelre gereden. De aanmeldingen kwamen pas laat op gang, waardoor de organisatie het evenement bijna had afgeblazen. Maar er was uiteindelijk een goede opkomst: 16 deelnemers van Gelre en 24 van Midden met in totaal 20 Tractions! De rit startte in Kesteren, ging door de Betuwe naar Buren waar een uitgebreide lunch bij de Hofhouding werd genoten. Het gebeurt niet dagelijks dat je door de hofhouding wordt bediend! Daarna werd de rit vervolgd en werd deze afgesloten met een drankje.

Dit was de laatste rit voor dit jaar. Op 12 november is de laatste afdelingsavond van 2021 Onder de Toren in Elst. Dick Appels zal een voordracht houden over het bijzondere franse merk Facel Vega, een tijdgenoot van onze Traction.

En dan nadert alweer de Kerst. Op 18 december hebben we ons Kerstdiner gepland. Voor de Nieuwjaarsreceptie hebben we in principe 16 januari geprikt. Noteer de data alvast in je agenda. Nadere informatie volgt, houd je e-mail in de gaten.

Om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van wat er speelt binnen Gelre sturen we regelmatig een nieuwbrief of aankondiging via de e-mail. Soms horen we dat mensen deze niet ontvangen. Zorg ervoor dat wij je actuele e-mailadres hebben, dan weten we waar deze heen moet. Je kunt dit doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Check ook regelmatig je SPAM box, want ook daar kan onze mail wel eens tercht komen.

Namens het Gelre bestuur

Tom de Haan