TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Op vrijdag 10 september is er weer een afdelingsavond bij Onder de Toren, St. Maartenstraat 34 in Elst. Er zijn vast genoeg vakantieverhalen te vertellen, misschien kunnen we bij mooi weer buiten zitten. 

ALV en Jaarfeest van 12 september AFGELAST

Van het TAN-bestuur kregen wij het volgende bericht:

Tot onze spijt moeten we u mededelen dat de geplande jaarvergadering die we op 12 september in Ridderkerk zouden houden, opnieuw GEEN DOORGANG zal vinden.

Het Van der Valk-hotel, waar wij een ruimte hadden gereserveerd, heeft eergisteren laten weten dat er binnen de huidige regelgeving geen mogelijkheid is om een groep van meer dan 40 personen te ontvangen. Dat is – zoals u zult begrijpen - voor de ALV-TAN beslist niet toereikend.

Het Rotterdamse èn het landelijke bestuur hebben zich over de ontstane situatie gebogen. Het verplaatsen van de vergaderlocatie is niet mogelijk en het opnieuw uitstellen ervan geeft geen enkele zekerheid dat de bijeenkomst dan wél door kan gaan.

Zoals al eerder aangegeven, spelen er zaken binnen TAN die om een besluit vragen. Het Dagelijks Bestuur heeft daarom in deze uitzonderlijke situatie, het volgende besloten:

  • Op 12 september wordt te Bunnik een bijeenkomst gehouden waarbij alleen de afdelingsvoorzitters worden uitgenodigd. Qua bemensing is deze vergadering gelijk zoals we die op 8 mei 2021 eveneens in Bunnik hielden.
  • We vragen tijdens deze bijeenkomst aan de afdelingsvoorzitters in te stemmen met een aantal besluiten aangaande de 
    • BTW-heffing, 
    • het financieel afsluiten van 2019 en 2020 
    • bestuurswisselingen binnen het dagelijks bestuur
  • We vragen al onze leden - in deze hoogst uitzonderlijke situatie - hun afdelingsvoorzitter te mandateren voor de te nemen besluiten. Om de situatie werkbaar te houden gaan wij uit van een stilzwijgend akkoord van onze leden. Leden die niet akkoord gaan met dit mandaat kunnen dit kenbaar maken aan de secretaris TAN.
  • We vragen al onze leden om -indien zij vragen, suggesties hebben die verband houden met de agenda – deze schriftelijk / via e-mail te stellen aan hun afdelingsvoorzitter: ivm ziekte Ernst is dat momenteel Heiko Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Deze zal op zijn beurt de vragen inbrengen in de vergadering.

We zullen u vanzelfsprekend op de hoogte houden van de gang van zaken. Een verslag van de bijeenkomst zal worden gepubliceerd in Traxion en tevens te lezen zijn op de TAN-site.

ATK 445x600Technische Controledag Gelre op 18 September  

Na een lange Corona-pauze gaan de Technische Controles op Zaterdag 18 septemder weer van start bij Atelier Zantinge in Rheden. 

Het aantal controles is beperkt, dus meld je snel aan! 

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Joop) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Bert) 

De Technische Controle vindt plaats in tijdsblokken en alleen de eigenaar is erbij aanwezig.  

Het adres van Atelier Zantinge is in Rheden, Veerweg 71b, ingang naast 71 (wanneer het hek gesloten is even bellen 0653429920). 

De koffie staat klaar. 

De Technische Controleurs Joop en Bert Zantinge .

 

 

Herman 800x598In Memoriam Rit Herman Lelivelt 19 september

Zoals aangekondigd organiseren we op zondag 19 september een In Memoriam Rit voor Herman Lelivelt. Vanaf 14:00 zijn we welkom bij Jacqueline Lelivelt voor de koffie aan de Adm. Helfrichstraat 2 te Groesbeek. Om 15:00 rijden we een rit door de omgeving langs plaatsen die voor Herman en Jacqueline bijzondere betekenis hadden. Rond 17:00 arriveren we dan bij restaurant de Wolfsberg https://www.wolfsberg.nl  , waar TAN Gelre je een toast op Herman aanbiedt. Aansluitend is er gelegenheid tot borrel en diner voor eigen rekening. We proberen nog een groepsarrangement te regelen.

Het zou leuk zijn als enkele mensen deze dag wat filmopnames  maken(dat kan met de smartphone), dan zal Roel Wagenaar deze compileren en zullen we de film op de clubwebsite zetten.

Voor de koffie en reservering bij het restaurant is het belangrijk dat we weten hoeveel personen er komen. Meld je svp aan voor 12 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Citro 800x421Citro Classica verzet, wel een toerrit op 26 september

Het evenement Citro-Classica 2021 zal wederom geen doorgang zal vinden, vanwege de onlangs aangescherpte corona-richtlijnen. Desondanks heeft de organisatie de positieve energie om het evenement voort te zetten van 29 april t/m 1 mei 2022 op Vliegveld Twenthe te Enschede. Noteer de data vast in je agenda!

Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor het evenement Citro-Classica 2022. Mocht je om wat voor reden dan ook je kaarten willen inleveren, dan is dit mogelijk van 13 t/m 19 september 2021. De service- en boekingskosten worden niet vergoed.

Om toch nog een stukje beleving te krijgen van het evenement Citro-Classica 2021, organiseert de stichting Citro-Classica – tegen een kleine vergoeding –  op zondag 26 september 2021 een toerrit door het Twentse Landschap. Iedereen met een Citroën is welkom vanaf 9:30 uur, de koffie staat klaar bij Citro-Classique, Bosberg 8 7271 LG Borculo.

Vanaf 10:00 uur start de rit en gaan we onderweg naar de lunchpauze, uiteraard op een mooie locatie. In de namiddag bereiken we onze eindlocatie bij Shelter B57 op de strip van Vliegveld Twente in Enschede. Hier kunnen we alvast genieten van de omgeving en locatie waar Citro-Classica 2022 zal plaatsvinden. Op Vliegveld Twente staat er een heerlijk hapje en drankje voor ons klaar.

Nadere informatie volgt via de website www.citro-classica.nl en Facebook.

Uitbreiding evenementencommissie

Cees Baars heeft te kennen gegeven weinig voor de evenementencommissie te kunnen betekenen, omdat hij nu het grootste deel van het jaar (als een God) in Frankrijk woont. Het verheugt ons dat Mick Bosch en Roel Wagenaar de evenementencommissie voorlopig komen versterken. Dit zorgt voor jong bloed en frisse ideeën in ons bestuur. Wij heten hen van harte welkom!

Wellicht ten overvloede vermelden we nog een keer: neem bij evenementen altijd de Corona-maatregelen in acht!

Namens het Gelre bestuur

Tom de Haan