TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Wordt onderhand steeds moeilijker leuke stukjes afdelingsnieuws te schijven! Weer een maand zonder afdelingsavonden, spontane bezoeken bij elkaar en even gewoon naar een niet essentiële winkel is er ook nog niet bij, erg lastig soms! Allemaal al naar de kapper geweest?

theo1theo2Gelukkig valt er elke maand nog een prachtig, goed gevuld TraXion blad in de bus en er gebeurt toch wel van alles in de diverse garages. De traction van Theo heeft inmiddels een mooi nieuw zwart glimmend jasje gekregen, nu begint  het leuke schone werk van weer opbouwen! Die van Mick rijdt al bijna de garage uit!

mick1mick2

 

 

Na 2 weekjes echte winter voor Nederlandse begrippen was het ineens even zeer vroeg lente! Bijna 30 graden temperatuur verschil in een paar dagen! IJs, sneeuw en zout waren wel heel snel verdwenen! Op FB en in de app-groep verschenen al snel fraaie lente plaatjes van de leden die zichzelf en de traction even uitlieten!

Met de corona schiet het nog niet erg op, houdt ons nu al een jaar in de greep. Evenementen bezoeken of iets gezamenlijk organiseren zit er voorlopig echt nog niet in.

Alhoewel? Idee van de ID/DS club regio Zwolle, ze gaan in plaats van hun voorjaars-evenement op 25 april een cirkel/zwaairit organiseren. Vanaf startpunt in Garderen (tussen 12.00 – 12.15 h) wordt een route van ca 35 km links- en rechtsom gereden, zonder te stoppen en /of te verzamelen dus. Vanuit je eigen bubbel naar elkaar zwaaien onderweg. Gaat deels door onze regio. Route: Garderen/ Speuld/ Stakenberg/ Vierhouten/ Elspeet/ Uddel/ Garderen > en anders om dus, Misschien ziet u ze wel voorbijkomen! 

RetroMobile Parijs 2021 is nu helemaal vervallen, welkom op 2-6 februari 2022 luidt nu het bericht. Met Reims en de andere - zeker voor de zomer - geplande beurzen zal het wel niet anders gaan, hoe graag we ook zouden willen. De nog nooit georganiseerde CitroExpo beurs op 1 en 2 mei in Evenementenhal Gorinchem is ook gecancelled. De nieuwe beurs CitroClassica op 25-26 september op de voormalige vliegbasis Twente zou wel eens eerste kunnen zijn, iets wat we vorig jaar ook al zeiden!  

Nijmeegse Vierdaagse in juli afgelast, geen buitenlands publiek bij de Olympische Zomer Spelen in Tokio – die al een jaar verplaatst waren! Als iedereen gevaccineerd is (wanneer?) kan er hopelijk meer.

IMG0184Contrôle Technique nieuws, de landelijk penningmeester gaat 20 Euro per gekeurde traction storten in de afdelingskas. Kunnen we mooi de onkosten die de keurmeesters maken mee vergoeden en zo nodig gereedschap aanschaffen / vernieuwen enz. Goed initiatief! Dus beste leden, extra goede reden om u aan te melden voor zo’n controle, we maken dan een wachtlijst totdat het weer mogelijk is. Even mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk gaat het naderende voorjaar en de inmiddels op 27 maart ingegane zomertijd wat verlichting brengen in de lichamelijke en geestelijk toestand van vele leden!

c35Joop heeft uit Frankrijk nog een leuke dépanage Citroën C35 mee gebracht, volgwagen bij hopelijk weer toekomstige ritjes?

EB