TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Allereerst iedereen bedankt voor de vele Kerst en NJ wensen, zowel in digitale als papieren versie! Persoonlijk overbrengen kon dit keer helaas niet want overal waren de traditionele gezellige NJ recepties afgelast. Het idee van een soort drive in NJ receptie maar laten varen, brengt niet wat we zo graag zouden willen, gewoon weer persoonlijk contact zonder afstands-beperkingen!

Eerste maand 2021 alweer voorbij, zitten dus nog steeds in de strenge lock-down met grote kans op verlenging. Kan nog erger, in Frankrijk is al geruime tijd een avondklok ingesteld, na 18.00 h daar niet meer de straat op zonder geldige reden!

Voorlopig dus helaas niet mogelijk om iets face -to -face te organiseren! We leggen een soort wachtlijst aan voor deelname aan een Controle Technique, even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan pikken we draad op zodra het weer kan en mag.

IMG 20201113 WA0003IMG 20210108 WA0007IMG 20210125 WA0002 

Er wordt al wel flink “gespoten” in de afdeling! Neen ik bedoel niet het COVID 19 vaccin, maar tractions! Op de Gelre-app verschenen mooie plaatjes van Mick’s - nu donkerblauwe - Normale en zag recent ook Theo Schrijvers Normale strak in de spuitplamuur. Nu lekker opbouwen maar, het mooie – schonere werk!

De ziekenboeg in onze afdeling is helaas nog veel te vol! Allen snel herstel en beterschap gewenst! Nog niet gehoord of we ook Corona-patiënten hebben, een aanzienlijk deel van onze leden behoort inmiddels immers tot de risico-groep!

gelre 40Aan ons 40 jarig bestaan van de afdeling ook niets kunnen doen vorig jaar! Afdelingskas mede daardoor aardig gevuld. Kascontrole-commissie was dan ook snel klaar me de controle! Laten we hopen daar dit jaar snel wat aan te kunnen doen! Hebben we nog te goed!     

IMG 20210123 WA0001Geen agenda, geen data voor afdelings-avonden, we wachten af tot wanneer er weer wat mee mag! Tot zo lang blijven we maar in onze “bubble” en houden onderling contact via FB, de Gelre-app, telefoontjes of geplande bezoekjes! Sommige leden laten overdag de traction uit en ’s avonds de hond!

We verwelkomen hierbij een nieuw lid Theo Avezaat – was al lid Midden – maar vanwege verhuizing naar Randwijk in onze regio nu “dubbel-lid” geworden. Staan op 96 leden, is wel eens boven de 100 geweest > moet lukken in 2021!

Bij al dat thuis zitten misschien wat meer tijd om te lezen in al of niet in Citroën-literatuur, oude foto’s eens te rangschikken etc? Leuke tractions-fotos met een verhaal of herinnering zijn altijd welkom!

Sterkte iedereen! Was je handen stuk….na het sleutelen.

proostEB