TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Laatste nieuws alweer van dit bizarre jaar 2020. Weer een maand voorbij zonder Traction activiteiten. De zeer afgeslankte ALV op 18 oktober met slechts 2 afgevaardigden per afdeling verviel, misschien binnenkort via beeldscherm delen, TEAM meeting o.i.d.

Het schrijven van actueel afdelingsnieuws is bijna niet meer te doen, inleveren copy is al 3 weken voor het verschijnen maar als dan ook de steeds nieuwe corona regeltjes roet in het eten gooien (’t is bijna Sinterklaas) houdt het op! We proberen u via de website, FB en vooral de app-groep zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de Gelre activiteiten. Vooral de app-groep voldoet daarin prima. Veel berichten over en weer van de leden en hun activiteiten, zo houden we toch goed contact in deze bizarre tijden!

Nu 30 leden in de groep er zijn er toch wel meer met een mobieltje? Nog niet toegetreden ? Even een berichtje naar Tom de Haan 06-15947679. U kunt er ook zo weer uitstappen.

Van veel leden krijgen we via de app plaatjes waar ze zoal mee bezig zijn. Tijdens het mooie herfstweer begin november lieten velen de “Traction” even uit!  Mick Bosch is hard bezig met het (laten) spuiten van zijn Normale na ongetwijfeld het nodige plamuur en schuurwerk!

Oproep van Pim om wat te schrijven over “ Wat heeft u nog meer in de garage staan”. Uiteraard zijn er diverse merktrouwe leden met een HY, 2CV, Ami, ID en DS-en etc., maar weet er ook wel met een mooie Simca Cabrio, Russische motorfiets, Indian, MG, oud model R4 etc. in de schuur. Genoeg stof voor nieuwe copy dus?

We wilden - voor u de Traction op stal te zet - nog een mogelijkheid bieden voor een Controle Technique maar ook dat wordt moeilijk. Bij 2 keurmeesters (op 1,5 m) is er immers één al een bezoeker en zou er dus nog maar één lid bij mogen, zou kunnen met een strakke tijdsplanning. Beter om een wachtlijst aan te leggen, als u daar op wilt even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan pikken we draad op zodra het weer kan en mag. Blijft u rijden in de komende donkere dagen zorg dan dat u gezien wordt! Er zijn nog wel wat LED-setje en derde remlicht beschikbaar. Bij interesse even mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons bereikte het trieste bericht dat Jan Eertink uit Zutphen zeer onverwachts overleden is. Was tot begin dit jaar afdeling lid. We hadden Jan al heel lang niet meer gezien, was vroeger trouwe bezoeker van de afdelings-avonden. Kocht zo’n 30 jaar geleden een 11 Normale 1951 (zijn geboortejaar) met het idee om deze ooit samen met zijn zoon Albert op te knappen. Albert zoekt nu met spoed stallingsruimte voor de Traction, wat Gelre leden gaan hem advies geven over wat er aan de wagen zou moeten gebeuren om weer op de weg te krijgen.

Omdat de cafés en restaurants tot nader order nu helemaal gesloten zijn verviel de geplande afdelings avond in november. Als er geen versoepeling komt vrees ik dat die op 11 december ook geen doorgang zal vinden, evenals ons traditionele Kerstdiner met altijd ruim 30 personen. Buiten aan de Glühwein met diverse soorten lekkere Bratwurst wordt als groepsvorming gezien en lukt dus ook niet. Idem een eventuele Nieuwjaars receptie, alvast een locatie reserveren is niet mogelijk de horeca leeft in zeer onzekere tijden.

Neem de maand juni 2021 maar vrij > lijkt wel of alle uitgestelde beurzen dan gaan plaats vinden – als de corona-regeltjes dat dan toelaten uiteraard!  Wat data : 

                   Retro Mobile Paris   2 tot 6 juni

                   Salon Champenois Reims  19- 20 juni

                   Interclassics Maastricht 24 – 27 juni

Voor Techno Classica Essen wordt nu 7 – 11 april genoemd

Bij deze een ieder alvast Prettige Feestdagen in huiselijke kring gewenst. Laten we hopen dat 2021 ons dichter dan 1,5 m bij elkaar zal brengen en dat we weer gezamenlijk op pad kunnen.