TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Al weer in de herfst beland na deze vreemde zeer warme zomer waarin niets normaal te plannen viel. Weinig grote afdelings-activiteiten gehad dus, alleen de BBQ ter ere van Quartorze Juillet. Veel afdelings avonden vielen uit en de eerste na de corona in juli werd slechts door 8 personen bezocht. De uitbater van onze afdeling-locatie besloot zijn zaak de hele maand augustus maar te sluiten, bijna geen omzet en hij was meer politie agent dan gastheer! De BBQ die buiten plaatsvond op een prachtige zomeravond op Landgoed De Barendonk trok 18 deelnemers. Bij veel leden nog de angst om in zaaltjes bij elkaar te komen. Daarom werd de afdelings-avond in augustus maar buiten gehouden, goede opkomst met 20 personen in 8 tractions en 1 DS. Zie artikel Chillen aan de Maas.

afd avond 1024x676Avonden nu al weer flink korter dus we moeten we toch echt weer de zaal in, de afdelingsavond in september werd gelukkig weer goed bezocht door 18 personen, Zaaltje was “corona-proof” met tafeltjes op afstand, iets harder praten dus! Even desinfecteren bij binnenkomst en naam plus telefoon-nummer noteren. Ondank dat was het best wel weer gezellig elkaar face to face te spreken!

 

IMG 20200923 WA0001 536x768Met de aangekondigde beurzen schiet het ook niet op, Citro-Classica gepland op 19-20 september op vliegbasis Twente werd uiteindelijk ook afgelast helaas. In Frankrijk geldt voor steeds meer departementen een negatief reisadvies, de al 3 keer van datum veranderde beurs in Reims op 24-25 oktober gaat nu ook definitief niet door. Onzekere tijden.

controle 1024x617casu mtr 1024x682casu2 1024x659

De heren technische controleurs zijn nu na de vakanties wel weer bereid uw traction eens aan een nader onderzoek te onderwerpen. Als er weer ca 4 aanmelders zijn kan er een datum geprikt worden. Even en mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We kunnen dan onze nieuwste aanwinst de remkracht- vertraging meter uit proberen.

Verlichting wordt ook weer belangrijk punt nu de dagen korten, er zijn nog wel wat LED-setjes in de aanbieding en het derde LED remlicht heeft een mooie up-date ondergaan! Interesse? Even mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 11 oktober rijden we weer een gezamenlijke herfstrit met afdeling Midden. We verzamelen om 11.00 h op de P-plaats bij Mc Donalds - Cuneraweg 13 - 4051CE Ochten. Er is een leuke rit door de altijd fraaie Betuwe uitgezet, bij een Pannekoeken-restaurant onderweg staat een lunch klaar. Daar een ruime zaal ter beschikking zodat we ons keurig aan de corona-regeltjes kunnen houden. We eindigen bij Tiel waar u eventueel op eigen gelegenheid nog iets kunt gaan eten. Inschrijven via website www.tanmidden.nl  of een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelname slechts 5 Euro p/p.  Svp zsm / liefst voor 5 okt overmaken op rek TAN Midden > NL41 RABO 0127855017 onder vermelding lidnr en Herfstrit

We hebben er waarschijnlijk weer 2 nieuwe leden bij, moet nog even definitief worden, ook één opzegging helaas. Getal 100 komt nu weer echt dichtbij!

De in april afgelaste landelijke ALV wordt nu een buitengewone ALV op 18 oktober met max 2 deelnemers/afdeling. heeft u dus prangende vragen laat het ons weten dan stellen we die voor u!

Volgende afdelings-avond is op 9 oktober en Herfstrit met Midden op 11 oktober

Op de afdelingsavond van 13 November wil Dick Appels wat komen vertellen over een ander prachtig automerk de Facel Fega. Noteer maar vast!

EB