TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Weer een maand “intelligente lock-out” achter de rug zonder gezamenlijke activiteiten dus. De Gelre app groep wordt lekker gebruikt, er verschijnen allerlei actuele Citroën-nieuwtjes, filmpjes, foto’s uit de oude doos, activiteiten van de leden etc. U kunt toetreden tot de TAN Gelre App groep door even een appje te sturen naar Tom de Haan 06 15947679. U kunt u er zelf zo weer uitstappen!

Per 1 juli mag er wel weer wat meer gelukkig. Er mogen dan ook niet-huisgenoten mee in de auto, advies dan wel en mondkapje als de 1,5 m niet kan! De Beurs Citro-Classica op vliegveld Twente op 19 en 20 sept gaat gewoon door zijn de laatste berichten. Dan zal ook Reims (al 3 x verzet!) wel plaats vinden op 24 -25 oktober.

toren 386x600Werd in juni al gebeld door Onder De Toren dat ze weer open waren met vele restricties uiteraard. Maar de afdelingsavond op 12 juni nog maar niet geregeld, dan had hij al een groepje van de Dartclub binnen. In totaal maar 30 toegestaan in het hele pand! Wij moesten dan opgeven met hoeveel en wie er dan kwamen, dat ging dus niet werken. Per 1 juli mag er weer een onbeperkt aantal naar binnen - de 1,5 m regel blijft gehandhaafd zowel binnen als buiten - dan wat makkelijker! Maar om weer een TAN activiteit te organiseren moest er ook toestemming zijn van het landelijke TAN bestuur > zie TAN maatregelen corona-virus in juni-nummer. Mailtje gestuurd en gelukkig kregen we een JA - met inachtneming van de regels en de opmerking: “ Gezien de gemiddelde leeftijd van onze leden willen wij de afdelingen oproepen tot terughoudendheid en extra voorzichtigheid”.  We doen een beroep op uw eigen verantwoordelijkheid, als u zich ziek voelt blijf dan thuis!

Na 4 maanden zonder nu dus op 10 juli eindelijk een weer afdelingsavond! WELCOME BACK!

 

BARENDONKpano 800x237

bbq 800x446We hadden op 11 juli een BBQ gepland ter viering van Quartorze Juillet, helaas dit jaar niet mogelijk op de beoogde locatie. Wat verder gezocht en we kunnen nu op 18 juli terecht op het ons bekende Landgoed De Barendonk in Mill. Datum staat vast, over de verdere invulling van die middag/avond - aanmelding etc  hoort u zsm!

 

 

tech controle 800x518IMG 0000 600x600Nog liefhebbers voor de Technische Controle? Daarbij kunnen we wel 1,5 m afstand houden tot personen, wel te verstaan. De Traction moeten we aanraken, maar onze controleurs vallen net als de masseuses onder de categorie contact-beroepen! Hopelijk een happy -end! (voor uw traction dan!) Even aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., als we ca 4 aanmelders hebben kan er een datum geprikt worden. Wordt wel na de zomer ivm vakanties contoleurs.

 

Ons laatste gezamenlijke grote evenement was de NJ receptie in het Sfeerhuijs bij de Looimolen te Nijmegen. Supergezellig toen en velen hebben er heerlijk gegeten na afloop van de receptie! Goed nieuws, ook zij zijn weer open (op vr/zat/zo) supergroot terras, dus mocht u in de buurt zijn......

Op 10 juli dus eindelijk weer afdelingsavond in Onder de Toren, hopelijk lekker weer dan buiten zitten daar is kans op besmetting immers zeer klein! In aug zonder tegenbericht de 14e.

Iedereen een fijne, gezonde en virus-vrijevakantie gewenst, grenzen zijn weer open!

EB