TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

stappenplanJa afdelingsnieuws schrijven na een weer een maand “intelligente lock-out”! Geen gezamenlijke activiteiten gehad op traction-gebied dan dus ook maar weinig te melden helaas. Iedereen keek weer vol verwachting uit naar de toespraak van Mark Rutte op 6 mei, zou het een tweede Bevrijdingsdag worden? Stap voor stap terug naar het Nieuwe Normaal was het devies ( Bennie Jolink wist nergens van!), de 1,5 m blijft bijna overal gehandhaafd, zoveel mogelijk thuis blijven enz. Per 1 juni maximaal 30 personen en per 1 juli maximaal 100 in café, restaurant of op het terras, wel altijd reserveren en indien geen familie op 1,5 m afstand! Mede daarom s het Jaarfeest/ALV in Rotterdam ook afgelast. Grote vraag of de nieuwe beurs Citro-Classica op het voormalige vliegveld Twente op 19-20 september dan wel kan, vrees van niet. www.citro-classica.nl in de gaten houden dus!

Dan wordt hopelijk de nu al drie keer verzette beurs in Reims op 24-25 oktober het eerste grote gebeuren als we dan al weer mogen reizen tenminste! Zomervakantie buitenland zit er waarschijnlijk ook niet in dit jaar!

picnic 800x449Toch wat versoepelingen die hopelijk binnenkort wel weer de mogelijkheid bieden voor een afdelingsritje. Het makkelijkst is dan om te starten op grote P-plaats, zelf een pick-nick mand met lekkere zaken en een kan koffie meenemen om die dan op een mooi plekje te nuttigen. Dan hoeven we niks te reserveren. herman helpt een handje 1 800x533Foodtruck - een mooie HY uiteraard uitnodigen - is ook een optie. We gaan wel iets verzinnen en houden u op de hoogte.

 

 

Corona bordje 800x472 Huub Janssen heeft al een mooi bordje klaar! Maar voorlopig valt dit ook nog onder “samenkomsten”. merc 800x372Vorige week werd een groep auto liefhebbers die achter elkaar reden in mooie (en dure) Mercedessen in Nijmegen door de politie staande gehouden en ze moesten zich verspreiden, kwamen er met waarschuwing van af!

 

Om toch goed contact met elkaar te onderhouden is besloten de TAN Gelre app groep op te richten. De Gelre website is daarvoor niet zo geschikt, berichten moeten er door de beheerder op gezet worden.

Bij FB en app gaat dat super snel door de inzenders zelf. Ruim 90 % van de Gelre leden heeft een mail-adres, die zijn daarover al geïnformeerd.

Wilt u ook toetreden tot de TAN Gelre App groep stuur dan even een appje naar Tom de Haan 06 15947679

Let wel, als u het zat bent kunt u er zelf zo weer uitstappen!

Op de Gelre FB site duidelijk ook meer activiteiten de laatste weken, daar ca 40 Gelre leden volgers , via de nieuwe app groep bereiken we misschien nu ook wat andere leden. Dus als u wat te melden heeft over uw traction-activiteiten, foto’s, filmpjes, iets uit de oude doos etc , deel het!

Iedereen een goede gezondheid en sterkte gewenst de komende tijd! En hopelijk spoedig weer tot ziens!      
Misschien op 10 juli weer afdelingsavond? Als Onder de Toren dan weer open is en niet failliet is tenminste!  

EB