TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 


sfeer

NJ 800x518Bij deze een ieder alvast een zeer Voorspoedig, Gezond en Pechvrij 2020 gewenst! Dat doen we natuurlijk op een meer persoonlijke wijze op onze NJ receptie zondag 12 januari in Het Sfeerhuijs te Nijmegen. Welkom daar vanaf 14.00 h naast de Looijmolen aan de Graafseweg. Komende van het Keizer Karelplein  is P- Sfeerhuijs met groot bord aangegeven. Komt u van de andere kant (Wijchen-Den Bosch) dan bij stoplichten op Graafseweg links af - Wolfkuilseweg - dan meteen rechts bij volgende stoplicht - Floraweg - en iets verder rechts omhoog naar de molen - Looijmolenweg. Doorrijden tot Graafseweg, daar rechts af en meteen weer rechts bij bord P-Sfeerhuis! We zien u graag verschijnen. We hebben een eigen zaaltje, na de ontvangst met koffie proosten we op het nieuwe jaar met drankje/ hapjes etc. We kijken uiteraard even terug op het Jubileum jaar met op diverse plaatsen Gelre-tractions in Citroën-showrooms! Bekendmaking Pechvogel, km- vreter, Lady of the Year etc. Om uw dag helemaal makkelijk te maken heeft de kok van het Sfeerhuijs een menuutje / Plat du Jour samengesteld voor 15 Euro. Na afloop tegen 17.00 h kan daarvan gebruik gemaakt worden, hoeft u thuis niet meer te koken. Wel even opgeven daarvoor voor 5 januari - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben al zoveel mogelijk evenementendata 2020 op rij gezet die we zullen doornemen. De succesvolle Technische Controles gaan uiteraard ook gewoon door.

zaten we eind 2019 op 97 afdelings-leden, dat magische getal 100 moet toch weer eens overschreden worden! We hebben het 1 x gehaald! Maarten Vinkenborg heeft zijn Sportje verkocht - om aan een nieuw botenproject te beginnen! Blijft wel lid en de voiture is gelukkig binnen de afdeling gebleven en we hopen de nieuwe gelukkige bezitter(s) binnenkort te begroeten.
vink2 800x386vink 587x600 

Maar weinig reacties gehad op de mail met vraag wie er allemaal - en hoe- naar het ICCCR (6 -9 aug) in Polen gaan. Lijkt nog ver weg misschien, maar als we gezamenlijk iets willen organiseren  met overnachtingen onderweg ect moeten we daar nu echt mee aan de gang! Velen hebben naast de traction ook nog andere oudere of nieuwe Citroën-bolide en die zijn daar ook welkom! Is ca 1100 km vanuit onze regio, per traction dus 2 à 3 dagen onderweg  overnachtingen nodig dus! Laat snel even weten wat de plannen zijn svp!

Op vrijdagavond 13 december werd 2019 - zonder problemen - afgesloten met het traditionele Gelre Kerstdiner. Fantastische opkomst van 27 leden / 51 personen in De Kommensaal te Lathum. Al voor 18.30 h was het knusse zaaltje l lekker vol voor de welkomst prosecco, eerst een uurtje gezellig bijpraten om daarna aan te zitten aan de 3 buffeten: voor -, hoofd en dessertgerecht met koffie na. De Mutsenfoto bij de Kerstboom werd weer gemaakt van het bijna voltallige bestuur. Om 23.30 h verliet als laatste de penningmeester - na betalen rekening, dus zonder af te wassen - het pand! Zeer geslaagde avond!

Nogmaals een zeer Voorspoedig, Gezond en Pechvrij 2020 gewenst en tot op 12 januari.

Let op er is dus  geen afdelings-avond op vrijdag 9 jan, de eerste is weer op 14 febr in Onder de Toren te Elst en ivm Goede Vrijdag is de afd avond in april op de 3e ipv de 10e!

EB

Agenda

januari

12 NJ receptie Gelre

februari

14 - Afd avond Gelre