TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Jubileum jaar loopt ten einde, laatste nieuws alweer van 2019!

Ons bereikte het zeer trieste bericht dat Erik Eikelboom plotseling is overleden. Was één der TAN leden van ‘t eerste uur, jarenlang voorzitter afdeling Noord, zorgde voor onderdelen voorziening voor diverse Citroën-typen via zijn Atelier Méchanique te Wolvega, vele Gelre-leden rijden rond met een door hem gereviseerde motor/ bak/voortrein etc. Familie Eikelboom is diverse malen per 15 Six Familiale met afdeling Arnhem/Gelre mee geweest op buitenlandse ritten. We gaan hem missen, veel sterkte gewenst aan de familie, Erik bedankt en rust zacht….

deckommensaal 2DecJoopOp 16 november was er weer een Technische Contrôle bij Atelier Zantinge, ‘s morgens inspecteerden Joop en Herman 4 tractions. Het onlangs aangeschafte Hella koplamp afstel-apparaat voldeed uitstekend, ‘s middags werden nog wat andere tractions onder deskundige begeleiding van Pim Wittop Koning voorzien van LED verlichting. Die konden dus veilig de donkere dagen voor Kerstmis in rijden!

 

 

DeclogoJa Kerstmis, uw Evenementenmeesters hebben weer een etablissement gevonden voor een uitgebreid Kerstbuffet. Dat gaat plaats vinden op vrijdag 13 december (ipv de afdelingsavond dus) in De Kommensaal - Koestraat 1 - 6988AA Lathum

deckommensaal 1Voor 32,50 Euro staat er een en 3 gangen buffet voor u gereed met steeds een enorme keuze uit koude- en warme gerechten met ter afsluiting een Dessert buffet. Per mail heeft u het aangebodene al kunnen lezen.

Maak het verschuldigde bedrag voor 6 dec over tnv penningmeester Gelre op rekening nr. NL59RABO 0127781749

Vanwege het Kerstdiner en de NJ receptie zijn er in december en januari dus geen afdelings-avonden in Onder De Toren te Elst, we treffen elkaar dan op de andere locaties. Voor de daarna komende winteravonden zoeken we weer wat gastsprekers, mocht u ideeën hebben laat het ons weten! Beamer is altijd beschikbaar, zet wat leuke (vakantie) foto’s op een stickie en vertel, mag ook over uw werk, andere liefhebberij etc.

Afdelingsavond op 12 november ca 20 aanwezigen, uiteraard bij aanvang eerst stilgestaan bij ’t overlijden van Erik Eikelboom. Bij velen in de afdeling bekend.

We zijn de evenementenlijst 2020 aan het samenstellen. Op 7 en 8 maart is de grote beurs in Reims en nu dus toch een evenement op 2 en 3 mei in plaats van CitroMobile, nu CitroManie geheten en gaat plaatsvinden in de Evenementenhal te Gorinchem. Bij de Hemelvaartrit (19- 24 mei), is er eigenlijk steeds maar weinig deelname uit onze regio. Ten onrechte want we hoorden weer erg enthousiaste verhalen van de wel- deelnemers! We gaan zeker weer een Gelre Voor- en Najaars-rit organiseren, ook een BBQ ter ere van 14 Juillet staat op het programma (weekend ervoor of erna). Wat sleutelochtenden moeten ook nog ingepland worden, u hoort van ons!

De NJ receptie is op zondagmiddag 12 januari. Leuke locatie gevonden, Het Sfeerhuis, naast de Witte Molen aan de Graafseweg in Nijmegen. Uitnodiging volgt.

Ook zouden we willen weten hoeveel leden er naar het ICCCR (6 -9 aug) in Polen gaan. Gezamenlijk? En met welk voiture? Velen hebben naast de traction immers ook nog andere oudere of nieuwe Citroën-bolide en die zijn daar ook welkom! Is ca 1100 km vanuit onze regio, per traction dus 2 à 3 dagen onderweg. Zullen dan tijdig overnachtingen etc moeten gaan zoeken. Moeten even een ICCCR reis-commissie oprichten, wie helpt er mee?

Laat even weten wat de plannen zijn svp!

Duurt nog even maar alvast Prettige Feestdagen gewenst door uw Gelre Bestuur!

EB

Agenda

13 december   Kerstdiner - De Kommensaal Lathum

12 januari        NJ receptie - Sfeerhuis te Nijmegen