TAN Afdeling Gelre  logoGelre

 
 
 

Gelre nieuws November

De winter nadert, de Tractions zijn weer begonnen aan hun winterslaap. Met een beetje geluk wordt deze op een mooie pekelvrije dag onderbroken voor een ritje.

Het clubleven gaat volop door, maar is daarbij wel afhankelijk van mensen die zich voor de club inzetten.

Lees meer...

Afscheid Kees v/d Wees

Kees werd in het voorjaar van 2004 lid van de Traction club en meteen ook van de afdeling Gelre. Vanaf dat moment was hij een regelmatige bezoeker van onze maandelijkse clubavonden en evenementen, bijna altijd samen met Ria.

Lees meer...

Gelre nieuws september

Afdelingsavond 10 september

Op vrijdag 10 september is er weer een afdelingsavond bij Onder de Toren, St. Maartenstraat 34 in Elst. Er zijn vast genoeg vakantieverhalen te vertellen, misschien kunnen we bij mooi weer buiten zitten. 

Lees meer...

Gelre nieuws augustus

Beste mensen,

Ook in deze natte zomer is er van alles te doen rondom de Traction, want er zijn tussen de buien door toch ook mooie dagen waarop de Traction uitgelaten kan worden.

Lees meer...

Gelre nieuws juli

Het actieve clubleven is weer begonnen! De overheidbeperkingen worden steeds verder afgebouwd dus er kan steeds meer. 

Lees meer...

Gelre nieuws mei

In maart even kunnen proeven van het toen wel heel vroege voorjaar. Daarna weer guurder en zelfs nog even wat sneeuw in onze regio begin april. Snakken nu toch wel echt naar de lente, Inmiddels avondklok opgeheven, buiten-terrassen en niet essentiĆ«le winkels  weer beperkt open, weer 2 bezoekers toegestaan etc. Hopelijk volgt er snel een volgende stap!

Lees meer...

Gelre nieuws april

Wordt onderhand steeds moeilijker leuke stukjes afdelingsnieuws te schijven! Weer een maand zonder afdelingsavonden, spontane bezoeken bij elkaar en even gewoon naar een niet essentiƫle winkel is er ook nog niet bij, erg lastig soms! Allemaal al naar de kapper geweest?

Lees meer...

Gelre nieuws maart

Na 2 weekjes echte winter voor Nederlandse begrippen, ineens een wel zeer vroege lente!  Bijna 30 graden temperatuur verschil in een paar dagen! Er werd gewaarschuwd voor een koudegolf en 10, 20  40 cm sneeuw! Sneeuwduinen van een meter hoog?

Lees meer...

Gelre nieuws februari 2021

Allereerst iedereen bedankt voor de vele Kerst en NJ wensen, zowel in digitale als papieren versie! Persoonlijk overbrengen kon dit keer helaas niet want overal waren de traditionele gezellige NJ recepties afgelast.

Lees meer...

Gelre nieuws januari 2021

Op de drempel van 2021 niemand weet wat dat jaar ons gaat brengen, het bizarre 2020 maar snel vergeten! Nu de vaccins er zijn is de grote vraag wanneer er weer wat meer mag! Afwachten maar.

Lees meer...

Gelre nieuws december

Laatste nieuws alweer van dit bizarre jaar 2020. Weer een maand voorbij zonder Traction activiteiten. De zeer afgeslankte ALV op 18 oktober met slechts 2 afgevaardigden per afdeling verviel, misschien binnenkort via beeldscherm delen, TEAM meeting o.i.d.

Lees meer...